[rev_slider alias="docenten"]

Door ons team van alleen de beste gediplomeerde docenten kunnen wij de kwaliteit van onze lessen garanderen.

Om onze passie voor muziek zo breed mogelijk met onze cursisten te kunnen delen, en onze hoge kwaliteit van lessen te kunnen waarborgen, is het noodzakelijk dat de docenten van de Muziekschool Den Bosch op het allerhoogste niveau kunnen functioneren. Geen compromis, alleen de beste gediplomeerde docenten. Of een cursist nu aan bij de basis moet beginnen, of op het allerhoogste niveau lessen wil genieten, onze docenten staan voor je klaar. Niet overtuigd? Volg een gratis proefles en ervaar het zelf!

Muziekles anno nu.

Geen stoffige lesboeken, verouderde programma's of vaste methodes. Wat jij wil leren staat bij ons voorop! Ons lesprogramma wordt aangepast aan de wensen van een cursist. Vandaag een pop song en morgen Jazz, geen probleem! Onze gediplomeerde docenten volgen jou op jouw muzikale ontdekkingsreis, en niet andersom!

Voor de allergrootsten en allerkleinsten.

Voor elke leeftijdscategorie, genre of niveau, wij hebben de beste docenten voor je klaarstaan. Pedagogisch en didactisch onderlegd, waardoor onze uitermate hoge kwaliteit van lessen gewaarborgd kan blijven. Onze docenten worden enkele malen per jaar bijgeschoold, dit om alle ontwikkelingen op het gebied van cultuur en muziek de baas te blijven.